مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد: مطالعات جدید در مقایسه بین ایمنی پس از ابتلا به کرونا و ایمنی واکسیناسیون نشان می دهدکه در افراد با ایمنی طبیعی در مقایسه با افرادی که به طور کامل واکسینه شدند، بیش از 5 برابر احتمال دوباره به این بیماری وجود دارد. در صورت ضعف و بی حالی بعد از واکسیناسیون می توان با صرف غذاهای حاوی ویتامین B1، B6 و B12 مانند گوشت، تخم مرغ، غلات کامل ، شیر و لبنیات از شدت ضعف کاست. همچنین افزودن دارچین، زنجبیل و سیاهدانه به غذا و استفاده از شربت عسل با کنترل قند خون در افراد دیابتیک مانع ضعف ناشی از واکسیناسیون می شود.