جشن شاد خانوادگی

به‌مناسبت سالروز ولادت حضرت علی (علیه السلام)وروز پدر

پنج شنبه ۴ بهمن ساعت۹/۳۰صبح

سالن ورزشی مجموعه ورزشی آزادی طرقبه

سرویس ایاب وذهاب از ساعت ۹صبح تا۹/۳۰از میدان صاحب الزمان (عج)مهیا می باشد .

عمليات بردو زنی درختان

به گزارش شوراوند ، به جهت جلوگيري و مبارزه با آفات درختان خيابان صاحب الزمان طرقبه هر ساله عمليات بردو زني در فصل زمستان انجام ميشود.

فیلم خوب یا جای خوب، کدام بیشتر تماشاچی را به سینما می کشاند

مشهد- ایرنا- دیدگاه دست‌اندرکاران و صاحب‌نظران حوزه سینما در خراسان رضوی در خصوص رونق هنر هفتم متفاوت است به طوری که برخی "فیلم خوب" و برخی دیگر "تنوع خدمات فرهنگی" در کنار پرده نقره‌ای را عامل رونق آن می‌دانند اما به واقع چگونه می‌توان تماشاگر را به سوی سینما کشاند.

به گزارش ایرنا، سینما یک رسانه مهم دیداری و شنیداری مبتنی بر فناوری است که افزون‌ بر بعد هنری، یک فعالیت اقتصادی نیز به حساب می آید، تاثیر سینما در دنیای مدرن یک موضوع غیرقابل انکار است، از ظهور این پدیده در قرن نوزدهم تا امروز که سینما به ‌عنوان یک ابزار فرهنگ‌ساز در تمام جوامع پذیرفته شده، همواره هنر هفتم به عنوان یکی از پرتقاضاترین شاخه های هنری به شمار رفته است.

به نظر می‌ رسد مهمترین شاخصی که می ‌تواند دلیل بر پویایی و حرکت رو به رشد سینما باشد، آمار فروش امروز فیلم های سینمایی و مقایسه آن با وضعیت بازار سینما در سالهای گذشته است.

"حسین انتظامی" رییس پیشین سازمان سینمایی به مناسبت ۲۱ شهریور، روز ملی سینما، در توئیتی نوشته است: فروش امسال سینما تاکنون ۴۵٠ میلیارد تومان بوده (١٠.۴ میلیون بلیت). سهم دو فیلم اول (فسیل و شهر هرت) به ترتیب ۵٧ و ١٣ درصد از فروش کل است. این دو فیلم، کمدی و از قضا محصول یک کارگردان ‌اند ارقام فروش این دو فیلم ضمنا نشانگر آن است که نگاه مخاطب به سینما در درجه اول، سرگرمی است.

اظهار نظر آقای انتظامی بیشتر ناظر بر جنبه اقتصادی سینما است که به لحاظ جامعه شناسی نیز قابل بحث است، در هر صورت فروش سینما می تواند به این عنصر فرهنگی که در مواجهه با توسعه فناوری و گسترش فضای مجازی، بیم به حاشیه رفتن آن نیز وجود دارد، یک مولفه مهم در رونق آن به شمار آید.

۲ فیلم "فسیل" و "شهر هرت" که امسال فروش بالایی داشتند و به گیشه بسیار کمک کرده اند در زمره فیلم های طنزی هستند که عمدتا جنبه "سرگرمی" برای مخاطب را مد نظر داشته و به عنوان یک عامل مهم در جذب تماشاگر عمل کرده اند، آن چنانکه بعد از گذشت چندین ماه از آغاز نمایش این آثار، هنوز بر پرده نقره ای قرار دارند.

رونق سینما در گرو فیلم خوب

می گویند رونق سینما بسته به نمایش فیلم خوب است اما تعریف "فیلم خوب" چیست؟ فیلمی که جنبه سرگرمی داشته باشد و باعث تفریح و نشاط افراد شود، یا فیلم اجتماعی و معناگرا مبتنی بر واقعیت های جامعه که جنبه عبرت آموزی یا فرهنگ سازی برای مردم داشته باشد؟

از دیدگاه مدیر پردیس سینمایی "برفی" در مشهد که ۲ سالی از تاسیس آن می گذرد، رونق سینما به نمایش فیلم خوب است، وقتی مردم فیلم خوب ببینند و در کنار آن مدیریت سینما و تامین امکانات و وسایل آسایش مردم به خوبی انجام گیرد، سینما هم رونق می گیرد.

ناصر رویین تن گفت: در سه یا چهار ماه نخست امسال فیلم های پرمخاطبی در سینماهای کشور به نمایش درآمد و فروش سینماها هم خوب بود، مشکل اصلی ما در صنعت سینما کمبود فیلم های خوب است و باید مسوولان در این بخش تمهیدی بیندیشند تا سینماها هر سال چند فیلم خوب و پرفروش را روی پرده ببرند.

وی اظهار داشت: از سوی دیگر اگر به دلیل ضعفی که در تولید فیلم های پرمخاطب وجود دارد، زمینه نمایش فیلم های خارجی یا پخش مستقیم بازیهای فوتبال یا سریالهای بخش "نمایش خانگی" در سینماها فراهم شود، کمک خوبی به فروش سینماداران خواهد کرد تا کمبود فیلم خوب و پرمخاطب نیز به نحوی جبران شود.

سینما پدیده شاندیز احداث می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز، ساخت پردیس سینمای پدیده شاندیز که شامل یک پردیس سینمایی با ۶ سالن است، در شهر رویایی پدیده شاندیز آغاز شد.

سوسن محمدزاده، سرپرست گروه امور سینمایی و سمعی و بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با اعلام این خبر اظهار کرد: یک ماه است که با طرح احداث پردیس سینمایی پدیده شاندیز از سوی مسئولان بالادست تائید شده و بر همین اساس کار ساخت این مجموعه سینمایی آغاز شده است.

سوسن محمدزاده تصریح کرد: درباره زمان تکمیل پروژه نمی‌توان پیش‌بینی کرد، اما می‌توان گفت که ساخت این مجموعه با سرعت در حال انجام است و امید است به زودی شاندیزی‌ها صاحب پردیس سینمایی ویژه خود باشند.

به گفته محمدزاده با وجود آنکه پردیس سینمایی ویلاژتوریست مربوط به دو محدوده طرقبه و شاندیز است، اما این مجموعه در ابتدای طرقبه قرار دارد و از شاندیر دور است؛ بنابراین احداث پردیس سینمایی پدیده شاندیز ظرفیت فرهنگی مهمی برای اهالی شاندیز محسوب می‌شود.

سینماهای شهرستانی در خراسان رضوی احیا شد

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: رویکرد دولت سیزدهم در یک‌سال گذشته در این استان فعال سازی و بازگشایی سینماهای تعطیل در شهرستان‌ها و ایجاد سینماهای جدید در آنها بوده که به توفیقات زیادی در این زمینه دست یافته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی؛ محمد حسین زاده روز سه شنبه 21 شهریور ماه مقارن با روز ملی سینمای ایران، ضمن خداقوت به اهالی سینما و تمام علاقمندان هنر هفتم، با اشاره به اینکه اغلب شهرستان‌های استان در ابتدای دولت مردمی، فاقد سینما بودند، افزود: طی یک‌سال گذشته سینماهای مهر سبزوار، سینما قدس تایباد و سینما ایران کاشمر که به دلیل شیوع کرونا یا دلایل دیگر تعطیل شده بودند با پیگیری این اداره کل و همکاری سازمان سینمایی، شهرداری شهرستان، دولت یا سرمایه گذار بخش خصوصی به چرخه فعالیت بازگشتند.


وی اظهار داشت: در شهرهای فاقد سینما هر جا که سرمایه گذاران اعلام آمادگی کنند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای ایجاد سینما یا بهسازی آن حمایت‌های لازم را خواهد داشت، در همین راستا سینماهای "اندیشه" تربت حیدریه و "پیروزی" مشهد توسط بخش خصوصی در حال بازسازی است، ۲ سینمای جدید هم در گلبهار و مشهد (ملل) در حال ساخت بوده و امسال به بهره برداری می رسد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: سینماهای استان در زمره ۴۰ سینمای پرفروش کشور است و به لحاظ فروش بعد از تهران رتبه دوم را در کشور دارد.

حسین زاده با اشاره به پیگیری برای تحقق درخواست سینماداران خراسان رضوی مبنی بر پخش مستقیم فوتبال یا پخش فیلم‌های خارجی برای کمک به اقتصاد سینما اظهار کرد: این موضوع از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال پیگیری است و مجوز باید از طریق وزارتخانه صادر شود.

وی تصریح کرد: مسابقات جام باشگاه‌های آسیا بزودی برگزار می شود و فرصت مناسبی است که سینماهای استان بتوانند پخش مستقیم این بازی‌ها را داشته باشند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در خصوص ساماندهی سینماهای چند بعدی اظهار داشت: برای نخستین بار در استان تمدید پروانه بهره برداری از سینما چند بعدی توسط سازمان سینمایی کشور برای مجتمع تجاری امید در مشهد انجام گرفته است.

به گفته وی، پیش از این صدور یا تمدید پروانه های بهره برداری برای سینماهای چندبعدی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی انجام می گرفت، لذا نخستین بار است که سازمان سینمایی برای سینماهای چندبعدی استان پروانه صادر می کند.

حسین زاده اظهار امیدواری کرد که سایر سینماهای چندبعدی در خراسان رضوی پیگیر تکمیل پرونده پروانه بهره برداری خود شوند تا از این پس با داشتن پروانه و به صورت قانونی فعالیت کنند.

اکنون خراسان رضوی ۱۴ باب سینما با ۷۷ سالن و ۹ هزار و ۲۷۱ صندلی در اختیار دارد و سینماهای استان در شهرستان‌های مشهد، طرقبه شاندیز، کاشمر، تایباد، نیشابور، گناباد و سبزوار فعال است.